.

.

C.S.Sosborne 7/16 Arch Punch со целосно калено сечење на работ

C.S.Sosborne 7/16 Arch Punch со целосно калено сечење на работ

DEN 540.00

Пристапност
Залиха

Озборн лак удари се капка фалсификувани на едно парче од најубавиот специјален јаглероден челик во големини од дијаметар 3/16 до 2-1/4 “ Поголеми димензии се прават со нашата соодветно инженерска конструкција со две парчиња заварени. Единствена карактеристика на Озборн Арч Панч е внатрешното намалување што дозволува да се исчистат увидите лесно да се расчистат преку барел. Ударите имаат целосно полирана рачка за барел и црна емајл. Врвот на работ е целосно смирен низ целиот пат и правилно завршен за да обезбеди удирање без проблеми со проблеми. Нема друг шуплив удар што може да се спореди.

Параметри на производот

Слична стока