.

.

Компатична касета за тонер за обновливи тонер со висок принос за замена за брат TN433Y TN433 HL и MFC мултифункција HL-L8260 HL-L8360 HL-L9310 MFC-L8610 MFC-L8900

Компатична касета за тонер за обновливи тонер со висок принос за замена за брат TN433Y TN433 HL и MFC мултифункција HL-L8260 HL-L8360 HL-L9310

DEN 288.00

Пристапност
Залиха

Замена на РТ за тонер за брат TN-433 Y; Цената за печатење е дури 0,6 центи на страница; До 50% помалку од оригиналните касети со тонер TN433 1 жолт RT компатибилен брат TN-433 Y TN433 кертриџ за тонер. Висок принос 4 K страници врз основа на 5% покриеност. За употреба во Brother HL и MFC мултифункционални печатачи : HL-L-L8260 CDW HL-L8360 CDW HL-L8360 CDWT HL-L9310 CDW HL-L9310 CDWT HL-L9310 CDWTT MFC-L8610 CDW MFC-L8900 CDW. Доживотна гаранција за производи без оглед на датумот на купување. Замена на РТ за тонер за брат TN-433 Y; Цената за печатење е дури 0,6 центи на страница; До 50% помалку од оригиналните касети со тонер TN433. 1 жолт RT компатибилен брат TN-433 Y TN433 кертриџ за тонер. Висок принос 4 K страници врз основа на 5% покриеност. За употреба во Brother HL и MFC мултифункционални печатачи : HL-L-L8260 CDW HL-L8360 CDW HL-L8360 CDWT HL-L9310 CDW HL-L9310 CDWT HL-L9310 CDWTT MFC-L8610 CDW MFC-L8900 CDW. Доживотна гаранција за производи без оглед на датумот на купување. Печатете повеќе, заштедете повеќе со RT Toner RT компатибилен брат TN-433 Y TN433 тонер кертриџ • Количина : 1 жолт тонер кертриџ • Принос : 4 K страници засновани на 5% покриеност. Brother HL и MFC мултифункција HL-L8260 CDW HL-L8360 CDW HL-L8360 CDWT HL-L9310 CDW HL-L9310 CDWT HL-L9310 CDWTT MFC-L8610 CDW MFC-L8900 CDW печатачи. Обновлива предност на тонерот • Повисок квалитет на печатење. Касетата за жолт тонер компатибилен со RT TN433 Y е ISO 9001 и 14001 сертифициран и тестиран за да се обезбеди супериорна изведба.

Параметри на производот

Слична стока