.

.

Сензор Столб Компатибилен Со Simplisafe-DIY Сензор За Контакт Растојание За SimpliSafe Безжични Системи За Безбедност На Домот, Сензори За Движење На Вратата На Прозорецот Ал?

Сензор Столб Компатибилен Со Simplisafe-DIY Сензор За Контакт Растојание За SimpliSafe Безжични Системи За Безбедност На Домот, Сензори

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Самолепливи-Само Кора, Усогласување И Стап Едноставно Е Како Ова. Без Жонглирање Или Мешање Во Кутијата Со Алатки За Да Добиете Алатка За Инсталирање На Растојанието На Сензорот За Прозорец И Врата За Вашиот Алармен Систем За Домашна Безбедност. Безбедност Прво - Вашиот Домашен Безбедносен Систем, Вклучувајќи Аларм За Врата И Аларм За Прозорец, Работи Кога Ќе Го Инсталирате Правилно. Честопати Нашите Врати И Прозорци Имаат Различни Длабочини. Значи, За Сензорот да Биде Усогласен со Основата, Потребен Ви Е Магичен Производ На Изолаторите На Безбедносните Сензори за Да Ви Даде Мир На Умот Дека Вашите Најблиски се Безбедни. Разновидност на Големини - Нашиот Производ Доаѓа во Различни Големини За Да Ги Исполни Токму Она што Се Барањата на Вашиот Домашен Алармен Систем. Значи, Дали Длабочината На Вашата Врата или Прозорец Е 1/4" или 2". Нашиот Производ Ќе Го Усогласи Вашиот Сензор За Контакт Со Прстен или Сензор за Аларм На Вратата со Неговата Основа. Применливо Насекаде-Одлично За Домови, Бизниси И Многу Повеќе. За Безбедносните Уреди На Вратите Или Алармите На Вратите за Безбедноста На Децата, Разделувачите Или Издигнувачите На Безбедносните Сензори Се Компатибилни со Брендови како Што се Прстен, Симплисафе, Престој, АДТ, БЕЗБЕДНОСЕН Систем ВИЗИ И Многу Повеќе. Висока Алатка - Вашиот Омилен Алармен Систем Сега Може Лесно Да Се Инсталира, Без Разлика Колку Длабочина Има Вашата Врата, Прозорец Или Рамка. Без разлика Дали Станува збор за Безбедност На Вратите, Безбедност На Прозорците или Безбедност На Станот, Магнетот За Безбедносен Сензор Ќе биде Целосно Усогласен со Неговата Основа за Да Го Одржува Алармот Да Работи Беспрекорно. Самолепливи-Само Кора, Усогласување И Стап. Едноставно Е Како Ова. Без Жонглирање Или Мешање Во Кутијата Со Алатки За Да Добиете Алатка За Инсталирање На Растојанието На Сензорот За Прозорец И Врата За Вашиот Алармен Систем За Домашна Безбедност. Безбедност Прво - Вашиот Домашен Безбедносен Систем, Вклучувајќи Аларм За Врата И Аларм За Прозорец, Работи Кога Ќе Го Инсталирате Правилно. Честопати Нашите Врати И Прозорци Имаат Различни Длабочини. Значи, За Сензорот да Биде Усогласен со Основата, Потребен Ви Е Магичен Производ На Изолаторите На Безбедносните Сензори за Да Ви Даде Мир На Умот Дека Вашите Најблиски се Безбедни. Разновидност на Големини - Нашиот Производ Доаѓа во Различни Големини За Да Ги Исполни Токму Она што Се Барањата на Вашиот Домашен Алармен Систем.

Параметри на производот

Слична стока