.

.

VXB бренд D30-L35 10мм до 0,375 инчен вилица Флексибилна спојка за спојување со 2 дијаметар: 0,375 инчи Должина на спојување: 35мм спојување Надворешен дијаметар: 30мм

VXB бренд D30-L35 10мм до 0,375 инчен вилица Флексибилна спојка за спојување со 2 дијаметар: 0,375 инчи Должина на спојување: 35мм спојување

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 10мм Спојување со 2 дијаметар : 0,375 инчи. Должина на спојување : 35мм. Спојување на надворешниот дијаметар : 30мм. Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 10мм. Спојување со 2 дијаметар : 0,375 инчи. Должина на спојување : 35мм. Спојување на надворешниот дијаметар : 30мм. Бренд VXB, D30-L35 10mm до 0,375 инчен вилица Флексибилна спојка, флексибилна комбинација од типот на вилицата, Флексибилна комбинација од вилица, флексибилна спојка од типот на вилица.Коуплинг Борт 1 Дијаметар : 10ммкупнинг Борт 2 Дијаметар : : 35mmdiameter : 30mmmaterial : алуминиум е флексибилно спојување од типот на вилицата. Течното вклопување овозможува пренесување со нула реакција на низок вртежен момент. Лесното вклопување ви овозможува да се соберете и непречено.Тои има електрична изолација Вметнување во боја на пајакот : варира во зависност од екс-актеркантност : ONED30-L35 10мм до 0,375 инчен вилица Флексибилна комбинацијаД30 L35-10 MM-0-375 INCH-Купување.

Параметри на производот

Слична стока