.

.

Вклучен прекинувач за вклучување/исклучување на овална тркалезна тркала од 5 парчиња.

Вклучен прекинувач за вклучување/исклучување на овална тркалезна тркала од 5 парчиња.

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Име на производот : овален тркалезен прекинувач Тип на контакт : SPST; Терминали : 3 пинови (2 Позиција Вклучено/Исклучено); Боја : црна со црвена светлина на индикаторот за LED ;. Материјал : Најлон, сребрени месинг терминали, механички живот : повеќе од 100. Електричен живот : повеќе од 10,000 циклуси ;. Работен напон Вкупна големина : 25 x 17мм/0,98 "x 65" (max. Содржина на пакетот : 5x рокер прекинувач. Ако има проблеми со квалитетот во рок од 1 година, можете да ни испратите е -пошта. Ние ќе ви испратиме нови ;. Име на производот : овален тркалезен прекинувач. Тип на контакт : SPST; Терминали : 3 пинови (2 Позиција Вклучено/Исклучено); Боја : црна со црвена светлина на индикаторот за LED ;. Материјал : Најлон, сребрени месинг терминали, механички живот : повеќе од 100. Електричен живот : повеќе од 10,000 циклуси ;. Работен напон Вкупна големина : 25 x 17мм/0,98 "x 65" (max.

Параметри на производот

Слична стока