.

.

NTE Electronics 25-E1200-10 E1200 Series Eurostyle Terminal Block, Plug Horizontal, 15 засилувачи, 30-12 опсег на жица AWG, 10 пол, 5,08 mm терен, 300V

NTE Electronics 25-E1200-10 E1200 Series Eurostyle Terminal Block, Plug Horizontal, 15 засилувачи, 30-12 опсег на жица AWG, 10 пол, 5,08 mm терен,

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Видови на бариери Типови на евро-стил. 2 пол преку 24 пол. 3,5 мм до теренот од 11 мм. Единечен и двоен ред. Видови на бариери. Типови на евро-стил. 2 пол преку 24 пол. 3,5 мм до теренот од 11 мм. Единечен и двоен ред. Линијата на терминални блокови на NTE обезбедува удобно средство за поврзување на индивидуални електрични жици без употреба на раздвојување или мора физички да се приклучи на краевите на жицата.

Параметри на производот

Слична стока