.

.

Селенитски лопати - Среден - кристален живот+loveубов! Чистење на полнење засекогаш!

Селенитски лопати - Среден - кристален живот+loveубов! Чистење на полнење засекогаш!

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Селенитски лопати Одлично за чистење, полнење, заздравување на 'рбетот и коските, врски, заштита!. Кристалите можат лесно да се обликуваат и да се издлабат. Совршен за уметнички креации!. Селенит може да се исчисти и да се наплаќа засекогаш! Само расчистување е секогаш подготвено! Исчистете ги и наполнете ги сите ваши кристали, карпи и оргони!. Во мојата уметност се користат сите прав и мелени кристали/камен. Почнав да ги големина материјалите, така што додавањето на она што го посакував на креациите е полесно. Благодарен сум што го споделив изобилството. Селенитски лопати. Одлично за чистење, полнење, заздравување на 'рбетот и коските, врски, заштита!. Кристалите можат лесно да се обликуваат и да се издлабат. Совршен за уметнички креации!. Селенит може да се исчисти и да се наплаќа засекогаш! Само расчистување е секогаш подготвено! Исчистете ги и наполнете ги сите ваши кристали, карпи и оргони!. Во мојата уметност се користат сите прав и мелени кристали/камен. Почнав да ги големина материјалите, така што додавањето на она што го посакував на креациите е полесно. Благодарен сум што го споделив изобилството. Селенит кристални селенитски лопати средно 100% сите природни кристали/камења Селенит е кристализирана форма на гипс, која се користи за чистење, полнење, врски и заштита. Селенит може засекогаш да се исчисти и да се наплаќа. Моќната вибрација на селенит може да ги расчисти, отвори и активира круната и повисоките чакри и е одлична за сите видови на духовна работа.

Параметри на производот

Слична стока