.

.

Микро-серија на Индипро 4x Микро-серија 98Wh Златен монтажа Li-Ion Батерија и Quad Pro Chit Chit

Микро-серија на Индипро 4x Микро-серија 98Wh Златен монтажа Li-Ion Батерија и Quad Pro Chit Chit

DEN 169.44

Пристапност
Залиха

Секоја батерија за монтирање на злато има излез од 14,8 V со капацитет од 98 Wh Оваа батерија е погодна за употреба на помали тела на фотоапаратот и за различни апликации кои имаат корист од мало стапало што не жртвуваат перформанси. Неговиот капацитет од 6,8 AH и излез од 14,8 V се доволни за напојување на повеќето професионални камери. Покрај излезот на напојување со злато за напојување за камери и светла, оваа батерија на микро-серија има и Д-ТАП и USB моќност. Quad Pro Charger Battery (злато монтирање). Секоја батерија за монтирање на злато има излез од 14,8 V со капацитет од 98 Wh. Оваа батерија е погодна за употреба на помали тела на фотоапаратот и за различни апликации кои имаат корист од мало стапало што не жртвуваат перформанси. Неговиот капацитет од 6,8 AH и излез од 14,8 V се доволни за напојување на повеќето професионални камери. Покрај излезот на напојување со злато за напојување за камери и светла, оваа батерија на микро-серија има и Д-ТАП и USB моќност.

Параметри на производот

Слична стока