.

.

Лента за обележување на максимални кари на Брејди, максимум со дебели кат - лента за обележување на подот на објектот - ширина од 3 инчи, должина од 100 стапки - зелена

Лента за обележување на максимални кари на Брејди, максимум со дебели кат - лента за обележување на подот на објектот - ширина од 3 инчи,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Се спротивставува на груби хемикалии Се придржува до повеќето типови на подови, вклучувајќи бетон, цврст уретан, флексен уретан, линолеум плочка, керамичка плочка и мазна епоксидна. Овозможува поголема дебелина за отпорност на намалувања и стружења во области со голем сообраќај. Издржливост во областите на сообраќај на виklушкар и индустриски возила. Агресивно лепило за изведба кога ви треба, лесно отстранување кога не. Засилени рабови за да се минимизираат „одберете поени“ и сообраќајните испакнатини. Лесна инсталација со минимални алатки. Овозможува поголема дебелина за отпорност на намалувања и стружења во области со голем сообраќај. Издржливост во областите на сообраќај на виklушкар и индустриски возила. Агресивно лепило за изведба кога ви треба, лесно отстранување кога не. Засилени рабови за да се минимизираат „одберете поени“ и сообраќајните испакнатини. Лесна инсталација со минимални алатки. Тешкиот мекл Макс е дизајниран да издржи абење и солза во области со голем сообраќај каде што често се појавуваат сили за лизгање или влечење, додека ги одржува можностите за лепило што сте ги очекувале од цврстината.

Параметри на производот

Слична стока