.

.

Bkgdo чадор стои, метални слот за хонорар за складирање на чадори со куки и отстранлива лента за капење

Bkgdo чадор стои, метални слот за хонорар за складирање на чадори со куки и отстранлива лента за капење

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Дизајн на голем капацитет, чадор за складирање, подот нема да биде влажен Погодно за многу места, дом, канцеларија, хотел, кафе, едноставно и разноврсно, практично складирање. Европски стил, класичен стил, смело и подебело тело е побезбедно и поцврсто. Зголемете ја садот за складирање на вода за да ги спречите капките во вода на чадорот да се навлажни на земја. Зголемете го просторот за складирање, може да смести чадор со права рачка и преклопување чадор во исто време, мултифункционално удобен и издржлив. Дизајн на голем капацитет, чадор за складирање, подот нема да биде влажен. Погодно за многу места, дом, канцеларија, хотел, кафе, едноставно и разноврсно, практично складирање. Европски стил, класичен стил, смело и подебело тело е побезбедно и поцврсто. Зголемете ја садот за складирање на вода за да ги спречите капките во вода на чадорот да се навлажни на земја.

Параметри на производот

Слична стока