.

.

Метра 40-CR10 Крајслер/Доџ/epип/Форд/ГМ 2002-адаптер

Метра 40-CR10 Крајслер/Доџ/epип/Форд/ГМ 2002-адаптер

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Антена до кабел за радио адаптер За возилата во 2002 година Крајслер, Доџ, Форд и epип со фабриката за фабрика за заклучување. Адаптер за радио зад маркетинг. За модели на Крајслер во 2001 година. Кабел за антена до радио адаптер за избрани возила од 2002-та година Крајслер, Доџ, Форд и epип.

Параметри на производот

Слична стока