.

.

Филм за заштита на прозорецот за Volkswagen Lavida 2008-2012 CAR PET Rearview Mirror заштитен прозорец, чиста анти-магла, водоотпорен филм за дождовни штит.

Филм за заштита на прозорецот за Volkswagen Lavida 2008-2012 CAR PET Rearview Mirror заштитен прозорец, чиста анти-магла, водоотпорен

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

За Volkswagen Lavida 2008-2012 CAR PET Rearview Prosfective Window Clear Anti-Fog Водоотпорен филм за дождовни штит За Volkswagen Lavida 2008-2012 CAR PET Rearview Prosfective Window Clear Anti-Fog Водоотпорен филм за дождовни штит. ПЕТ + Нано Заштитен филм за обложување со висока трансмисија, анти-магла, анти-сјај, анти-маст, водоотпорен, изобилство на дожд, кој ефикасно ја штити вашата безбедност на возењето во дождлив или маглив ден. Заштитете ги и заштитете ги страничните ретровизори од прегледот од несакани гребнатини, размачкани, прашина и нечистотија, за да го одржите вашиот ретровизор јасно сите времиња. Само одвојте неколку минути за да го инсталирате директно во вашиот ретровизор, да извалкате малку вода на огледалото, инсталирајте го заштитниот филм на огледалото и да го придржувате, а потоа израмнете го со мала стругалка, брза и лесна. Тоа е водоотпорна и анти-магла со добар ефект.

Параметри на производот

Слична стока