.

.

NMC C435RB OSHA знак, легенда „Внимание - Чок тркала со камион или приколка пред да влезете со виklушкар“, висина од 14 „должина x 10“, цврста пластика, црна на жолта боја

NMC C435RB OSHA знак, легенда „Внимание - Чок тркала со камион или приколка пред да влезете со виklушкар“, висина од 14 „должина

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Заглавие "Внимание" и легенда "Чок тркала со камион или приколка пред да влезете со виklушкар" Идеално за внатрешна и надворешна употреба. Добар хемиски отпор. Максимална температура : 183 степени F. мери должина од 14 инчи со висина од 10 инчи. NMC Цврста пластика ОСХА знак. Знаците на ОСХА се совршен начин да ги предупредат вработените и гостите кога е присутна опасност во вашиот објект. Чувајте го вашиот објект безбеден со регулиран знак OSHA. Спречува несреќа. Овие знаци на OSHA се во согласност со OSHA 29 CFR 1910. Добар хемиски отпор. Заглавие "Внимание" и легенда "Чок тркала со камион или приколка пред да влезете со виklушкар". Максимална температура : 183 степени F. мери должина од 14 инчи со висина од 10 инчи. 0,050 дебел полистирен материјал е идеален за долготрајна употреба на затворено или на отворено.

Параметри на производот

Слична стока