.

.

Traxxas 2262 Комплетен комплет за елиминатор на батерии RC RC Eliminator BEC DIY комплет за инсталација за модели TRX-4 и TRX-6

Traxxas 2262 Комплетен комплет за елиминатор на батерии RC RC Eliminator BEC DIY комплет за инсталација за модели TRX-4 и TRX-6

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Надградете го вашиот RC : Надградете го вашиот RC со ова електронско коло за испорака на електрична енергија во други коло без повеќе батерии Лесно инсталирање на DIY : Лесно за инсталирање без никакво лемење, модификација на жицата или специјално програмирање. Елиминира повеќе батерии : Извршете го вашиот приемник, серво и други додатоци од вашата главна батерија без да користите посебна единица. Едноставно решение : Едноставно решение кое обезбедува конзистентно енергетско ефикасно испорака на електрична енергија. Што има во комплетот : вклучува комплетен комплет за инсталација на BEC со капакот на кутијата за приемници, заптивки, хардвер и алатки. Надградете го вашиот RC : Надградете го вашиот RC со ова електронско коло за испорака на електрична енергија во други коло без повеќе батерии. Лесно инсталирање на DIY : Лесно за инсталирање без никакво лемење, модификација на жицата или специјално програмирање. Елиминира повеќе батерии : Извршете го вашиот приемник, серво и други додатоци од вашата главна батерија без да користите посебна единица. Едноставно решение : Едноставно решение кое обезбедува конзистентно енергетско ефикасно испорака на електрична енергија. Што има во комплетот : вклучува комплетен комплет за инсталација на BEC со капакот на кутијата за приемници, заптивки, хардвер и алатки. Ништо не го запира вашето возило Traxxas RC. Чувајте го вашиот RC автомобил или камион силно со комплетот Traxxas 2262 High-Output BEC. Опремено со комплетен комплет за инсталација, вклучувајќи алатки, хардвер, заптивки и капакот на кутијата за приемници, имате сè што ви треба лесно да инсталирате во вашиот RC.

Параметри на производот

Слична стока