.

.

Неродеко 3 парчиња Мунтифункционална Решетка Домашна Спална Соба Кука Бања Мултифункционален Декор За Палто Расадник Златен Ѕид За Наметки Б Рустикална Чанта Вле?

Неродеко 3 парчиња Мунтифункционална Решетка Домашна Спална Соба Кука Бања Мултифункционален Декор За Палто Расадник Златен Ѕид За

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

ЗАКАЧАЛКА за ПАЛТО за БАЊА оваа кука за палто е изработена од врвен и сигурен материјал, што ја прави издржлива и тешка ЅИД ВИСИ КУКА куката за железни палта има широк опсег на складирање, погоден за висечки клучеви, чанти или украсни приврзоци. КУКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЅИД оваа практична и гроздобер кука за палто може да биде во кујна, бања, спална соба, дневна соба. ЅИД МОНТИРАНИ КУКА РЕШЕТКАТА куката за палто е изработена од врвен материјал, кој е издржлив и практичен за долгорочна употреба. ЗАКАЧАЛКА ЗА ОБЛЕКА винтиџ ѕидната кука нема да зазема премногу простор, лесна за чување и носење, погодна за употреба за вас. ЗАКАЧАЛКА за ПАЛТО за БАЊА оваа кука за палто е изработена од врвен и сигурен материјал, што ја прави издржлива и тешка. ЅИД ВИСИ КУКА куката за железни палта има широк опсег на складирање, погоден за висечки клучеви, чанти или украсни приврзоци. КУКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЅИД оваа практична и гроздобер кука за палто може да биде во кујна, бања, спална соба, дневна соба. ЅИД МОНТИРАНИ КУКА РЕШЕТКАТА куката за палто е изработена од врвен материјал, кој е издржлив и практичен за долгорочна употреба. ЗАКАЧАЛКА ЗА ОБЛЕКА винтиџ ѕидната кука нема да зазема премногу простор, лесна за чување и носење, погодна за употреба за вас. Список на пакети 3 х Карактеристики На ѕидната кука инсталацијата е едноставна и брза, многу удобна и практична за употреба, дизајнот со повеќе куки ви овозможува неколку ставки истовремено држач за клучеви. - Куката доаѓа со компактна големина без да зазема премногу простор, исто така може да ја одржува вашата домашна чиста решетка за капут. - Големина : 53, 50Х14, 00Х3, 00см/21, 03Х5, 50Х1 железо палто закачалка решетката.

Параметри на производот

Слична стока