.

.

Четка за усовршување/скулптурирање на мирабела - Професионални и врвни четки за убавина за шминка - природни и суровости синтетички влакна, рачно извајана четкана ?

Четка за усовршување/скулптурирање на мирабела - Професионални и врвни четки за убавина за шминка - природни и суровости синтетички влакна,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Mirabella усовршува/скулптура професионална четка за шминка : една четка за буквар, фондација и скулптури Скулптурната страна на четката за шминка има засилен, заоблен дизајн за едноставно и контролирано контурирање и е изработена од синтетички влакна со највисок квалитет, големина совршено за јаготки. Серумската страна на четката за шминка има синтетичка аголна четка што ја разоткрива и ја меша кожата на совршенството на воздухот, минимизирајќи го отпадот за да им помогне на производите да траат без груби линии. Рачно измешани : Нашите четки се изработени со најдобри материјали за квалитет и се карактеризираат со ексклузивни четкани алуминиумски ферули и пондерирани рачки за максимална контрола. Беспрекорни : Нашите луксузни козметички четки се дизајнирани специјално за да обезбедат без напорна, целосно беспрекорна примена. Без „не-не“ : без суровост и веган. Убавината е начин на живот : Мирабела нуди низа вегански, синтетички и четки за професионална шминка без суровост.

Параметри на производот

Слична стока