.

.

P&J Бебе свежо премија за миризба за мириси за правење свеќи и правење сапун, лосиони, нега на коса, парфем, мириси за дифузорни масла - 30мл

P&J Бебе свежо премија за миризба за мириси за правење свеќи и правење сапун, лосиони, нега на коса, парфем, мириси за дифузорни масла - 30мл

DEN 1494.40

Пристапност
Залиха

Нашето бебе свежо - миризливо масло од 30мл е формулирано од нашиот господар парфимери за тесно да ја реплицираат перцепираната арома на бебето свежо Користете како секојдневен мирис во DIY свеќи, дифузери, рачно изработен сапун, производи за нега на телото, лигите проекти. Исто така, може да се меша со други мириси за да се дифузни за домашен мирис, сопствени мириси, бомби за бања и повеќе. Суштинскиот мирис за сите ваши потреби за занаетчиство!. Исто така, може да се меша со други мириси за да се дифузни за домашен мирис, сопствени мириси, бомби за бања и повеќе. Сите масла за мириси на мириси за трговија со P&J се со гордост направени во САД. Веган и без суровост. Точки на блиц> 200 °. Не за внатрешна употреба или производство на мелем за усни. Овој производ не треба да се користи неразреден. Нашето бебе свежо - миризливо масло од 30мл е формулирано од нашиот господар парфимери за тесно да ја реплицираат перцепираната арома на бебето свежо. Користете како секојдневен мирис во DIY свеќи, дифузери, рачно изработен сапун, производи за нега на телото, лигите проекти. Исто така, може да се меша со други мириси за да се дифузни за домашен мирис, сопствени мириси, бомби за бања и повеќе. Суштинскиот мирис за сите ваши потреби за занаетчиство!. Исто така, може да се меша со други мириси за да се дифузни за домашен мирис, сопствени мириси, бомби за бања и повеќе.

Параметри на производот

Слична стока