.

.

Профектни приклучоци за ушни уши, меки сунѓерски ушни приклучоци Звучна изолација за заштита на ушите за уши, намалување на бучава, приклучоци за спиење, случајна б

Профектни приклучоци за ушни уши, меки сунѓерски ушни приклучоци Звучна изолација за заштита на ушите за уши, намалување на бучава,

DEN 1068.80

Пристапност
Залиха

1 Екранот на чиста скала : Процесот на печатење ќе биде јасна линии отпечатени на стаклото, по третманот со топлина за да се формира ефект на глазура, отпорност на киселина и алкална корозија, нема да избледи.monitoring и контрола на температурата : Грешката во термометарот е околу 1-2 степени, што гарантира дека може да се мери, за да се следи резервоарот за аквариум.Глас Производство на технологија : Изработено од стакло технологија, со фино површина, висока трансмисија и јасна скала. Широк опсег : Термометарот за читање може да ја измери температурата во широк опсег. Врска : Не само што можете да ја измерите температурата на водата на аквариумот, туку може да се користи и за следење на телесната температура на човечкото тело. Карактеристики : 1. Екранот на јасна скала : Процесот на печатење ќе биде јасна линии отпечатени на стаклото, по термичка обработка за да формираат ефект на глазура, отпорност на киселина и алкална корозија, нема да избледи.monitoring и контрола на температурата : Грешката во термометарот е околу 1-2 степени, што гарантира дека може да се мери, за да се следи резервоарот за аквариум.Глас Производство на технологија : Изработено од стакло технологија, со фино површина, висока трансмисија и јасна скала. Широк опсег : Термометарот за читање може да ја измери температурата во широк опсег.

Параметри на производот

Слична стока