.

.

Оригинални филтри на DJI Mavic 3 ND поставени за DJI Mavic 3/Mavic 3 Cine (nd Filters Set што ги задоволува потребите на професионално снимање на видео))

Оригинални филтри на DJI Mavic 3 ND поставени за DJI Mavic 3/Mavic 3 Cine (nd Filters Set што ги задоволува потребите на професионално снимање

DEN 1584.00

Пристапност
Залиха

Комплетот за филтри за ND вклучува ND4, ND8, ND16 и ND32 Овие висококвалитетни, светло-намалени филтри за НД им овозможуваат на напредните корисници прецизна контрола врз брзината на блендата и обезбедуваат чиста снимка дури и кога блендата се отвора на 180 ° со низок ISO за време на снимањето. * Направено од висококвалитетни материјали за намалување на светлината, овој комплет за филтри ви помага да фатите вистински бои и зачудувачки детали за истакнување и слабо светло. Прецизниот дизајн на Snap-зглоб обезбедува сигурен заптивка за вклопување и леќи за време на летот. * Аголот на отворање на блендата е вообичаен начин за опишување на брзината на блендата во однос на стапката на рамката. На пример, ако фотоапаратот снима на 24 fps со отворено блендата на 180 °, времето на изложеност е 1/48 секунди. Индивидуална тежина : 2,3 g. Компатибилност : DJI Mavic 3 、 dji mavic 3 cine. Комплетот за филтри за ND вклучува ND4, ND8, ND16 и ND32. Овие висококвалитетни, светло-намалени филтри за НД им овозможуваат на напредните корисници прецизна контрола врз брзината на блендата и обезбедуваат чиста снимка дури и кога блендата се отвора на 180 ° со низок ISO за време на снимањето.

Параметри на производот

Слична стока