.

.

DA31-00070E 3516332 Фрижидер за ладење мраз за замена на моторот на вентилаторот, за фрижидери Samsung AP5621005, PS4138334, 2606JL-04W-S39, EAP4138334, PD00029877 и U66R12MS1AB-62K09.

DA31-00070E 3516332 Фрижидер за ладење мраз за замена на моторот на вентилаторот, за фрижидери Samsung AP5621005, PS4138334,

DEN 609.60

Пристапност
Залиха

DA31-00070 E 3516332 Замена на моторот на вентилаторот на ладилникот Фрижидер Алтернативни броеви на дел AP5621005, PS4138334, EAP4138334, 2606 JL-04 W-S39, PD00029877 и U66 R12 MS1 AB-62 K09. 12 VDC 0,10 A мотор. Важно е да го исклучите вашиот апарат од напојувањето пред сервисирање. Лесна инсталација на DIY : Едноставно за инсталирање。. DA31-00070 E 3516332 Замена на моторот на вентилаторот на ладилникот Фрижидер. Алтернативни броеви на дел AP5621005, PS4138334, EAP4138334, 2606 JL-04 W-S39, PD00029877 и U66 R12 MS1 AB-62 K09. 12 VDC 0,10 A мотор. Важно е да го исклучите вашиот апарат од напојувањето пред сервисирање. Лесна инсталација на DIY : Едноставно за инсталирање。.

Параметри на производот

Слична стока