.

.

ББСЈ Метар Детектор За Бучава Инструмент За Мерење Аудио Ниво На Звук Мерач На Децибели Монитор На Ниво На Звук Индикатор

ББСЈ Метар Детектор За Бучава Инструмент За Мерење Аудио Ниво На Звук Мерач На Децибели Монитор На Ниво На Звук Индикатор

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Поларизираниот микрофон на кондензаторот обезбедува фини перформанси за прецизно мерење на бучавата апацитивен тест Тоа е професионално мерење на бучава што може да открие бучава од 30d B~130d B и со 2 режим на брзина на одговор што ќе го изберете. Мерење во реално време и брз одговор : внатрешна и надворешна фреквенција на земање примероци од бучава во животната средина брзиот одговор е 0,125 секунди/време, а бавниот одговор е 1 секунда/време. А/Ц мерење со двојна тежина : пондерирањето може да ги симулира фреквентните карактеристики на бучавата со низок интензитет на човечкото уво, погодна за откривање на бучава во животната средина, А в пондерирањето Ги Симулира карактеристиките на бучавата со висок интензитет, соодветна Анализа На Звучниот притисок на машинските мотори. Лесен за носење дизајн : исклучителен дизајн на форма лесен за вклопување во вашиот џеб го олеснува мерењето на бучавата. Поларизираниот микрофон на кондензаторот обезбедува фини перформанси за прецизно мерење на бучавата апацитивен test.It е професионално мерење на бучава што може да открие 30db~130db бучава и со 2 режим на брзина на одговор што ќе го изберете.Мерење во реално време и брз одговор : внатрешна и надворешна фреквенција на земање примероци од бучава во животната средина брзиот одговор е 0,125 секунди/време, а бавниот одговор е 1 секунда/време.А/Ц мерење со двојна тежина : пондерирањето може да ги симулира фреквентните карактеристики на бучавата со низок интензитет на човечкото уво, погодна за откривање на бучава во животната средина, А в пондерирањето Ги Симулира карактеристиките на бучавата со висок интензитет, соодветна Анализа На Звучниот притисок на машинските мотори.Лесен за носење дизајн : исклучителен дизајн на форма лесен за вклопување во вашиот џеб го олеснува мерењето на бучавата.Приказ на задно осветлување : стандардното задно осветлување е долго вклучено кога започнувате Јасно читање/без паралакса.

Параметри на производот

Слична стока