.

.

Камера за мини каросерии на дауерхафт, 1080p HD, кој може да се носи со магнетна апсорпција Видео рекордер, мини -каросерија за ротација од 90 степени, една клучна операц?

Камера за мини каросерии на дауерхафт, 1080p HD, кој може да се носи со магнетна апсорпција Видео рекордер, мини -каросерија

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Кристално чисто 1080p HD видео : Нашиот Bodcam има напреден сензор за слика и голем отвор за зачудувачка јасност и богат квалитет на сликата Меморија за проширување до 128 GB : Никогаш не истекувајте простор со проширување на слот за мемориска картичка на нашата мини камера (картичка не е вклучена). Преносен и разноврсен дизајн : Со удобен заден клип и магнетна апсорпција, нашата камера може да се носи или прикачи на која било железна површина за лесно снимање без раце. Едноставна операција со еден клуч : Нашата камера е дизајнирана за лесна употреба со еден, независен клуч за снимање и фотографирање. Флексибилни леќи за ротација од 90 степени : Фаќајте го секој агол со прилагодливите леќи на нашата мини каросерија, што може да се ротира до 90 степени за разноврсни опции за снимање. Кристално чисто 1080p HD видео : Нашиот Bodcam има напреден сензор за слика и голем отвор за зачудувачка јасност и богат квалитет на сликата. Меморија за проширување до 128 GB : Никогаш не истекувајте простор со проширување на слот за мемориска картичка на нашата мини камера (картичка не е вклучена). Преносен и разноврсен дизајн : Со удобен заден клип и магнетна апсорпција, нашата камера може да се носи или прикачи на која било железна површина за лесно снимање без раце. Едноставна операција со еден клуч : Нашата камера е дизајнирана за лесна употреба со еден, независен клуч за снимање и фотографирање. Флексибилни леќи за ротација од 90 степени : Фаќајте го секој агол со прилагодливите леќи на нашата мини каросерија, што може да се ротира до 90 степени за разноврсни опции за снимање.

Параметри на производот

Item Type:
Body Camera
Material:
Plastic, metal
Weight:
Approx. 73g/2.6oz
Scheme:
for Lingtong 1235
Video Resolution:
1920x1080P
Video Format:
AVI
Recording Format:
Wav
Infrared Night Vision:
Support, built in 4 enhanced energy saving red lights
Battery Capacity:
500mAh lithium battery (shipped with built in battery)
Working Time:
Lasts about 4.5 hours
Lens Adjustment:
90 degree rotation
Storage Support:
Up to 128GB small memory card (not included)
Interface Type:
USB 2.0 interface
Player Software:
System or mainstream video player software
Package List:
1 x Body Camera1 x Specification:
1 x USB Cable:
Слична стока