.

.

60 мини молитвени картички за жени со инспиративни разновидни библиски стихови, верски картички за охрабрување, картички за стихови за женски библиски студии, секо?

60 мини молитвени картички за жени со инспиративни разновидни библиски стихови, верски картички за охрабрување, картички за стихови

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

1 Големина на производот : Сет од 60 уникатни дизајни и картички за стихови на Библијата, секоја картичка е 3,5 инчи x 2 инчи. Празен на грб за да ја персонализирате вашата срдечна порака. Материјал : Висококвалитетен фонд за картички и отпечатен со живописни бои. Задниот дел е празен, можете да ја пополните вашата срдечна порака. Споделување loveубов : Можете да користите за проучување на Библијата или во училиште за да ги охрабрите учениците да учат и да извршуваат списи. Користено во прилики, како што ви се заблагодаруваме, закрепнување и исчезнат, охрабрувајќи се себе си и вашето семејство со драги пријатели, колеги, итн. Овие картички се совршени за секоја христијанска пригода со членовите на црковните семејни пријатели и молитвата. Ние, исто така, имаме и други дизајнирани од нашите висококвалитетни дизајнери убаво дизајнирани картички за писанија за да изберете. Можете да продолжите да пребарувате други картички за стихови во нашата продавница, секогаш има оној што ви одговара!. Големина на производот : Сет од 60 уникатни дизајни и картички за стихови на Библијата, секоја картичка е 3,5 инчи x 2 инчи. Празен на грб за да ја персонализирате вашата срдечна порака. Материјал : Висококвалитетен фонд за картички и отпечатен со живописни бои. Задниот дел е празен, можете да ја пополните вашата срдечна порака. Споделување loveубов : Можете да користите за проучување на Библијата или во училиште за да ги охрабрите учениците да учат и да извршуваат списи.

Параметри на производот

Слична стока