.

.

УРЕА 4211 Главата за 6 Тон Извлекувач

УРЕА 4211 Главата за 6 Тон Извлекувач

DEN 416.00

Пристапност
Залиха

За Извлекување на различни дијаметри на макари Принудувајќи завртка со остар, засилен врв. Фалсификувана глава од челик со висока отпорност. За Извлекување на различни дијаметри на макари. Принудувајќи завртка со остар, засилен врв. Фалсификувана глава од челик со висока отпорност. Главата за 6 тон Вилицата Повлечете резервни дел. Принудувајќи завртка со остар, засилен врв. Фалсификувана глава од челик со висока отпорност.

Параметри на производот

Слична стока