.

.

пиво диспензерот Пијалоци Диспензерот Пиво Диспензерот, Пиво Буре 2.5 Л Пиво Кула, Пиво Диспензерот, Пијалаци Диспензерот СО МРАЗ ЦЕВКА ПРЕДВОДЕНА Светла За Бар Дом?

пиво диспензерот Пијалоци Диспензерот Пиво Диспензерот, Пиво Буре 2.5 Л Пиво Кула, Пиво Диспензерот, Пијалаци Диспензерот СО МРАЗ

DEN 2712.48

Пристапност
Залиха

[Вклучена Пивска Кула] овој диспензер за пиво има капацитет ОД 3 ЛИТРИ и може да се користи за барови,ресторан за шведска маса,семеен собир итн Во пивската кула има цевка за мраз што може да се расклопи. Може да емитува и шарени светла. Со цел да создаде подобар вкус, дизајнерот дизајнираше посебна цевка за мраз за да спречи топење и разредување на мразот на пивото. [Видлива Транспарентна Пивска Кула] Оваа пивска кула е транспарентна и има скала на површината. Јасно можете да ја видите количината на преостанато пиво и да го олесните надополнувањето. Транспарентната пивска кула, исто така, додава поголем профит и ги привлекува луѓето по вкус. [Лесно За Чистење] По употреба, извадете го бурето пиво од основата и измијте го со вода. Под пивската кула има винска уста, која може да се користи за самопослужување. Прекинувач од типот на притискање, силна цврстина, без капење. Тоа може да се користи со доверба и не ќе отпад пиво. Инсталирајте чекор : 1.

Параметри на производот

Size:
Whole height 62.5cm; Container diameter 22.2cm, capacity 2.5L;
Material:
environmentally friendly plastic
Package including::
1* beer tower:
If you have any questions after receiving the goods, please contact us as soon as possible, we will reply you within 24 hours :
Слична стока