.

.

Рационален Термоспој Внатрешен Кабинет Б1

Рационален Термоспој Внатрешен Кабинет Б1

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Ова е вистински оем (Производител На Оригинална Опрема) дел Ова е вистински оем (Производител На Оригинална Опрема) дел. Рационален Термоспој Внатрешен Кабинет Б1. Ова е вистински оем (Производител На Оригинална Опрема) дел. Користете вистински оем делови за сигурност и сигурност на безбедноста. Рационалното е добро познато по изградбата на издржлива опрема за парење храна за комерцијалната прехранбена индустрија.

Параметри на производот

Слична стока