.

.

СЛОЕВИ ЧАШИ ПАКЕТ! 4 Пакување 16 мл Транспарентни Акрилни Тамблери Со Капаци И Сламки + 4 Пакување 20 мл Нерѓосувачки Челик Двојни Ѕидни Тамблери

СЛОЕВИ ЧАШИ ПАКЕТ! 4 Пакување 16 мл Транспарентни Акрилни Тамблери Со Капаци И Сламки + 4 Пакување 20 мл Нерѓосувачки Челик Двојни Ѕидни

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ЗАЧУВАЈ кога ќе ги купите и двете заедно! ●ЛАДНИ ПИЈАЛОЦИ ОСТАНЕТЕ ЛАДНИ! И топлите пијалоци остануваат топли! Заборавете на тамблерите со еден ѕид. Секако, тие можат да држат пијалок, но порано или подоцна ќе посакате ладниот пијалок да не се загрее, или да оставите прстени за кондензација по целата површина. Слоеви Тамблери со нивните двојни ѕидови, термо-регулирајте ги вашите пијалоци за да можете да уживате во нив до последната освежувачка капка. ●ОБЛИКУВАН ЗА МОНОГРАМИРАЊЕ и ВИНИЛИ : Благодарение на нивните прави страни, секоја чиста гимнастика е совршена форма за емблазон со значајни дизајни. Логоата, имињата на клубовите, невестата и младоженецот и промотивните брендови се само некои од начините на кои се украсени овие акрилни тамблери. Каков одличен начин да се види!. ●ДВОЈНИ ЅИДОВИ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ ВО ТЕМПЕРАТУРИ : Омразата посегнува по вашето утро џо само за да ја најде поригидна од антарктикот? Дали помислата на топол, напоен коктел ве доведува до работ на солзи? Опушти се. Слоеви Чаши дали сте покриени со одлична моќ на вакуумска изолација! Нашите чаши од не ' рѓосувачки челик се со двојни ѕидови за да ги одржат ладните пијалоци ладни-ладни и топли пијалоци тост-топли уши од првата освежителна голтка до последната капка. Ниту досаден пијалок "пот" ниту водени прстени!. €ЕДЕН ТВРД МЕТАЛЕН ГИМНАСТИЧАР : Ако сте безнадежен клуц како и повеќето од нас, ќе ви се допадне колку се солидни нашите изолирани тамблери. Овие ултра издржливи чаши се изградени цврсти за да се спротивстават на капките, вдлабнатините и ' рѓата склони кон несреќи. Тие се исто така ветре за исплакнување на бактериите, што е познато по тоа што се крие во порите на пластичните тамбли. Љубовта пие на цитрусна вода, лимонада или други кисели пијалаци? За разлика од другите метални чаши, нерѓосувачкиот челик нема да реагира со пијалоци тешки со киселина. Има ли нешто што овие лоши момчиња не можат да го направат?. ЗАЧУВАЈ кога ќе ги купите и двете заедно!. ●ЛАДНИ ПИЈАЛОЦИ ОСТАНЕТЕ ЛАДНИ! И топлите пијалоци остануваат топли! Заборавете на тамблерите со еден ѕид. Секако, тие можат да држат пијалок, но порано или подоцна ќе посакате ладниот пијалок да не се загрее, или да оставите прстени за кондензација по целата површина. Слоеви Тамблери со нивните двојни ѕидови, термо-регулирајте ги вашите пијалоци за да можете да уживате во нив до последната освежувачка капка. ●ОБЛИКУВАН ЗА МОНОГРАМИРАЊЕ и ВИНИЛИ : Благодарение на нивните прави страни, секоја чиста гимнастика е совршена форма за емблазон со значајни дизајни. Логоата, имињата на клубовите, невестата и младоженецот и промотивните брендови се само некои од начините на кои се украсени овие акрилни тамблери. Каков одличен начин да се види!. ●ДВОЈНИ ЅИДОВИ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ ВО ТЕМПЕРАТУРИ : Омразата посегнува по вашето утро џо само за да ја најде поригидна од антарктикот? Дали помислата на топол, напоен коктел ве доведува до работ на солзи? Опушти се.

Параметри на производот

Слична стока