.

.

Замена А32вц04 Филтер За Риоби Рака Вакуум Модели P712, P713, И P714K Вакуум Филтер

Замена А32вц04 Филтер За Риоби Рака Вакуум Модели P712, P713, И P714K Вакуум Филтер

DEN 964.80

Пристапност
Залиха

Компатибилен со : филтерот за замена е дизајниран ЗА Риоби 18-Волти еден+ P712, P713 и P714 Рачни Вакууми ✿ Цврст и издржлив : Изработен од полиестерски памук со висока јачина и заштита на животната средина. Се препорачува редовно заменување на филтрите за поефикасна филтрација. ✿ Филтри со висока Ефикасност : за рачниот вакуум Риоби создава силно вакуумско вшмукување за лесно справување со различни суви материјали. ✿ Лесно за чистење : садот за прашина нуди брзо отстранување на остатоци без неред или кавга; лесно се менува филтерот. Оперативниот систем вклучува : (6) А32вц04 Замена Филтер ЗА Ryobi Рака Вакуум модели P712, P713, И P714. Компатибилен со : филтерот за замена е дизајниран ЗА Риоби 18-Волти еден+ P712, P713 и P714 Рачни Вакууми. ✿ Цврст и издржлив : Изработен од полиестерски памук со висока јачина и заштита на животната средина. Се препорачува редовно заменување на филтрите за поефикасна филтрација. ✿ Филтри со висока Ефикасност : за рачниот вакуум Риоби создава силно вакуумско вшмукување за лесно справување со различни суви материјали. ✿ Лесно за чистење : садот за прашина нуди брзо отстранување на остатоци без неред или кавга; лесно се менува филтерот.

Параметри на производот

Слична стока