.

.

РИВЕРВЕЛД Миг Заварување Пиштол Гас Дифузор 35-50 За Линколн Магнум 100л И Твеко Мини / #1 5пк

РИВЕРВЕЛД Миг Заварување Пиштол Гас Дифузор 35-50 За Линколн Магнум 100л И Твеко Мини / 1 5пк

DEN 139.20

Пристапност
Залиха

БАКАР За Линколн Магнум 100л И Твеко Мини / #1 Миг Маг Пиштол За Заварување факел. Гас Дифузор 35-50. За Линколн Магнум 100л И Твеко Мини/#1 Пиштол За Заварување Миг Маг Дифузер на Факели 35-50пак од 5.

Параметри на производот

Слична стока