.

.

Тифоси Оптика З87. 1 Веро Оживеа На Брегот Поларизирани

Тифоси Оптика З87. 1 Веро Оживеа На Брегот Поларизирани

DEN 1119.20

Пристапност
Залиха

Произведено во САД Или Увезено Огледало Слој слој. Произведено во САД Или Увезено. Огледало Слој слој. Веро е опремен со Оживеани леќи кои ги прилагодуваат брановите должини на светлината што се најважни; правењето зелена боја, блуз и црвена боја поп со дефиниција. Оживеан на Брегот е дизајниран за риболов на езера и реки. Филтрира повеќе зелено светло за да го подобри контрастот и го блокира отсјајот за да помогне во гледањето цели каде што има одраз на зелено светло од трева или вода. Конечно, се додава зелено огледало за да го рефлектира отсјајот и дополнителното зелено светло, така што контрастот и визуелната острина се подобруваат.

Параметри на производот

Слична стока