.

.

Монтирајте-Тоа! Пловечки Ѕид Монтирани Полица Држач За АВ Приемник, Компонента, Кабелска Кутија, Playstation4, Xbox1, ВИДЕОРЕКОРДЕР, Blue Ray DVD Плеер, Проектор, Капацитет на Опт?

Монтирајте-Тоа! Пловечки Ѕид Монтирани Полица Држач За АВ Приемник, Компонента, Кабелска Кутија, Playstation4, Xbox1, ВИДЕОРЕКОРДЕР,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Елегантна, модерна и декоративна алуминиумска плоча и стаклена полица со еден ѕид дизајнирана да држи двд плеери, Двр, ХД рекордери, Кабловски ТВ Кутии, АВ компоненти, системи за игри, за складирање На Цд-А, Двд-А и други медиуми, дури и за монтирање проектори Тоа ќе го надополни ВАШИОТ ТВ монтиран на ѕид и ќе ви помогне да постигнете ненатрупан изглед без потреба од големи медиумски штандови или тв мебел. Со својот тежок дизајн, овој систем за полици може да издржи до 17,6 килограми. Каленото црно стакло е дебело 5 мм (приближно 0,2 инчи). Висината на секоја полица може да се прилагоди нагоре и надолу на задната плоча. Ова ви овозможува да го прилагодите вертикалниот клиренс што ќе ви треба за различни компоненти. Големина на полица : 15 инчи широк за 11 инчи длабоко. Полицата со црно калено стакло е затемнета и е преголема за поддршка на различна опрема. Ѕидниот држач треба да се инсталира на ѕидна обетка за безбедна инсталација на лебдечка полица. Ѕидниот држач има дупки за управување со кабли што ви овозможуваат уредно да ги насочувате каблите кон вашите компоненти. Вклучен е стандарден хардвер за монтирање и лесни за употреба упатства. Многу е лесно да се инсталира. Оваа полица може да се инсталира во еден агол на ѕидот со соседните на другиот агол. Лесно се монтира полицата на ѕидот со обезбедениот држач за монтирање на ѕид. Дизајнот на отворени полици е конструиран за висок проток на воздух и лесен пристап до опремата. Ова значи дека вашата медиумска опрема нема да се прегрее или да работи на небезбедни температури. Отворениот дизајн го олеснува пристапот, прилагодувањето или поместувањето на вашата опрема. Прилагодливиот дизајн на висина дава многу променливи поставки во зависност од потребите на вашите медиумски уреди за довод и издувни гасови. Елегантна, модерна и декоративна алуминиумска плоча и стаклена полица со еден ѕид дизајнирана да држи двд плеери, Двр, ХД рекордери, Кабловски ТВ Кутии, АВ компоненти, системи за игри, за складирање На Цд-А, Двд-А и други медиуми, дури и за монтирање проектори. Тоа ќе го надополни ВАШИОТ ТВ монтиран на ѕид и ќе ви помогне да постигнете ненатрупан изглед без потреба од големи медиумски штандови или тв мебел. Со својот тежок дизајн, овој систем за полици може да издржи до 17,6 килограми. Каленото црно стакло е дебело 5 мм (приближно 0,2 инчи). Висината на секоја полица може да се прилагоди нагоре и надолу на задната плоча. Ова ви овозможува да го прилагодите вертикалниот клиренс што ќе ви треба за различни компоненти. Големина на полица : 15 инчи широк за 11 инчи длабоко. Полицата со црно калено стакло е затемнета и е преголема за поддршка на различна опрема. Ѕидниот држач треба да се инсталира на ѕидна обетка за безбедна инсталација на лебдечка полица. Ѕидниот држач има дупки за управување со кабли што ви овозможуваат уредно да ги насочувате каблите кон вашите компоненти. Вклучен е стандарден хардвер за монтирање и лесни за употреба упатства. Многу е лесно да се инсталира. Оваа полица може да се инсталира во еден агол на ѕидот со соседните на другиот агол. Лесно се монтира полицата на ѕидот со обезбедениот држач за монтирање на ѕид. Дизајнот на отворени полици е конструиран за висок проток на воздух и лесен пристап до опремата.

Параметри на производот

Слична стока