.

.

Хемобло Монтирање Преклопен Држач За Таблети Силиконски Држач Пренослив Држач За Таблети За Преклопување Држач За Паметни Телефони Држач За Држач За Камера Октоп?

Хемобло Монтирање Преклопен Држач За Таблети Силиконски Држач Пренослив Држач За Таблети За Преклопување Држач За Паметни Телефони Држач

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

БИРО ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ Многу флексибилен и издржлив, може да поддржува различни форми, може да се држи, поставува и цица ПРИЛАГОДЛИВ ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОНСКО БИРО држач за мобилен телефон бионички октопод! Силиконски вшмукување чаша, силна адсорпција, нема да му наштети на телефонот. ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН ОКТОПОД Изработен од висококвалитетен материјал, издржлив во употреба. ТЕЛЕФОНСКИ ДРЖАЧ со различни начини за користење, може да биде во различни ситуации, многу практични. ДРЖАЧ ЗА ТАБЛЕТИ за биро Применливи за мобилни телефони, таблети. БИРО ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ Многу флексибилен и издржлив, може да поддржува различни форми, може да се држи, поставува и цица. ПРИЛАГОДЛИВ ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОНСКО БИРО држач за мобилен телефон бионички октопод! Силиконски вшмукување чаша, силна адсорпција, нема да му наштети на телефонот. ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН ОКТОПОД Изработен од висококвалитетен материјал, издржлив во употреба. ТЕЛЕФОНСКИ ДРЖАЧ со различни начини за користење, може да биде во различни ситуации, многу практични. ДРЖАЧ ЗА ТАБЛЕТИ за биро Применливи за мобилни телефони, таблети. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на држачот на телефонот-Боја : држач За држач За Црн таблет. - Материјал : силиконски и метални таблети за автомобил. - Големина : 8 х 8 х 1 См Октопод Држач За Телефон. - Изработен од висококвалитетен материјал, издржлив Во Употреба Телефонски Држач. - Многу флексибилен и издржлив, може да поддржува различни форми, може да се одржи, постави И вовлече Телефонска Поддршка.

Параметри на производот

Слична стока