.

.

Марфи со контроли на еновација TSB-R210F/99C-1/2 Директен прекинувач за температура на монтирање

Марфи со контроли на еновација TSB-R210F/99C-1/2 Директен прекинувач за температура на монтирање

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

TSB-R210 F/99 C-1/2 е директен прекинувач за температура на монтирање со прекинувач за патување со зголемување на 210 ° F/99 ° C Има еден ограничен контакт што може да се користи за активирање на аларм, активирајте ги светлата за индикатори или опрема за исклучување. Овој модел има стандардна врска 1/2-14 NPT, а позлатеното куќиште на челик е запечатено време за да се спречи влез на влага и прашина. TSB-R210 F/99 C-1/2 е директен прекинувач за температура на монтирање со прекинувач за патување со зголемување на 210 ° F/99 ° C. Има еден ограничен контакт што може да се користи за активирање на аларм, активирајте ги светлата за индикатори или опрема за исклучување. Овој модел има стандардна врска 1/2-14 NPT, а позлатеното куќиште на челик е запечатено време за да се спречи влез на влага и прашина. TSB-R210 F/99 C-1/2 е директен прекинувач за монтирање за сензори на температура. Има еден ограничен контакт што може да се користи за активирање на аларм, активирајте ги светлата за индикатори или опрема за исклучување. Овој модел е фабрички претходно поставен со прекинувач за патување на пораст на 210 ° F/99 ° C., има стандардна врска 1/2-14 NPT и одговара на повеќето апликации на моторот.

Параметри на производот

Слична стока