.

.

Торклифт Ф2011 Р3504 Пар Предна И Задна Вистинска Рамка Монтиран Врзан Пакет За Форд Ф-250 Ф-350 Ф-450 Супер Должност

Торклифт Ф2011 Р3504 Пар Предна И Задна Вистинска Рамка Монтиран Врзан Пакет За Форд Ф-250 Ф-350 Ф-450 Супер Должност

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Одговара : 08-10 Форд Ф-250 Ф-350 Ф-450 супер Должност w/ фабрика 8ft Кревет (Суперхич Магнум Приемник) Драматично подобрување со управувањето и стабилноста на возилото и е најбезбедниот начин за влечење камионски кампер (Спречува нишање на возилото и движење на камперот во сите правци); Избегнувајте оштетување на креветот и браникот со прицврстување на најсилниот дел од камионот : рамката. Одржувајте ја вредноста на вашиот камион и спречете оштетување од ' рѓа и кревет со избегнување дупчење во креветот или браникот на вашиот камион; Обезбедува безбедност, сигурност и стабилност додека сте на пат; единствениот камионски кампер врзете го што се монтира користејќи независни точки за врзување што се завртуваат директно на рамката на камионот. Брзи, без вежба инсталации обезбедување на вашиот камион кампер на вашиот камион; без губење на подлогата; Скриен дизајн кога не се користи; производителот на Возилото препорачува сите тела на камперот со слајд во целосна висина да бидат директно прикачени на структурата на рамката на возилото; Заклучување со Брави за Врзување (НЕ Е ВКЛУЧЕНО). Потребно е да не се дупчат дополнителни дупки преку страничната шина на рамката на возилото хоризонтални прирабници; се сугерира дека заградите од типот на пренасочување "Л" да бидат прикачени на вертикалната мрежа на рамката на која телото на камперот може да биде погодно прикачено; само камионскиот кампер го врзува системот Со Легендарна Доживотна Гаранција. Одговара : 08-10 Форд Ф-250 Ф-350 Ф-450 супер Должност w/ фабрика 8ft Кревет (Суперхич Магнум Приемник). Драматично подобрување со управувањето и стабилноста на возилото и е најбезбедниот начин за влечење камионски кампер (Спречува нишање на возилото и движење на камперот во сите правци); Избегнувајте оштетување на креветот и браникот со прицврстување на најсилниот дел од камионот : рамката. Одржувајте ја вредноста на вашиот камион и спречете оштетување од ' рѓа и кревет со избегнување дупчење во креветот или браникот на вашиот камион; Обезбедува безбедност, сигурност и стабилност додека сте на пат; единствениот камионски кампер врзете го што се монтира користејќи независни точки за врзување што се завртуваат директно на рамката на камионот.

Параметри на производот

Слична стока