.

.

100 пакувања влажни марамчиња индивидуално завиткани, индивидуални марамчиња за раце, неоценети марамчиња за патувања, чисти раце брзо, влажни марамчиња за бездомн?

100 пакувања влажни марамчиња индивидуално завиткани, индивидуални марамчиња за раце, неоценети марамчиња за патувања, чисти раце брзо,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Индивидуално пакување-Бренд : Гисдо секоја влажна марамчиња индивидуално завиткани Рокот на траење на производот е до 36 месеци. Осигурете се дека не е користено порано. Пакет за чистење на скара-рачно се брише индивидуално завиткани со висококвалитетни неткаени ткаенини, погодни за скари, гости сакаат да готват морска храна. Брзо справување со лепливи прсти од јадење BBQ. На Go- мала, флексибилна и мала тежина. Индивидуалните влажни марамчиња за рацете се компактни и лесни за носење во вашата чанта, куфер, автомобил, ранец, каде и да треба да ги избришете рацете. Топли и ледени крпи се достапни. Добро е да се сподели-Индивидуално завитканите влажни марамчиња се доволно големи 18*20 см за навистина да ги направат вашите раце почисти. Може да се даде на сиропиталишта, засолништа, ставени во торби направени за бездомници, засолниште. Повеќе апликации-Индивидуално завиткани марамчиња за бебиња се одлични за чистење раце и лице во ресторани, свадби на отворено и гости. Индивидуалните пакети за влажни марамчиња се погодни за угостителство, возови со голема брзина, бањи за нозе, деловни состаноци, ресторани, превземања за брза храна и хотели.

Параметри на производот

Слична стока