.

.

Xstatic batcap x300 300 ccranking amp хибриден кондензатор/батерија

Xstatic batcap x300 300 ccranking amp хибриден кондензатор/батерија

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

12 Волт 1 час на 3,5 засилувачи цртаат, 300 засилувачи врв. Циклус живот од 3 до 6 години. Димензија 5 - 5/8 во x 4 - 1/8 во x 3 1/8 in. 1 час на 3,5 засилувачи цртаат, 300 засилувачи врв. Циклус живот од 3 до 6 години. Димензија 5 - 5/8 во x 4 - 1/8 во x 3 1/8 in. 12 волти 3,5 ах 300 засилувачи врвни 1 час на 3,5 засилувачи цртаат 5 минути на 20 засилувачи на циклусот на цртање од 3 до 6 години 4,5 милиохм Внатрешен отпор по ќелија 6 клетки Димензии 5 - 5/8 во x 4 - 1/8 во x 3 1/8 во тежина 3 фунти. Може да се стави паралелно за повеќе тековни ждрепки за подолги периоди на време може да се стави во серија за поголем напон за разлика од конвенционалната банка за конвенции, Batcap X400 нема да ја нацрта струјата кога ACC е исклучен. Затоа, нема да доживеете рамна батерија дури и ако не го започнете автомобилот 10 дена. И тоа е безбедно за европски автомобил. Во однос на SQ, можете да го очекувате следниот резултат : 1. Подобра дефиниција и јасност 2. Подобра тежина 3. Подобро амбиент Приказната зад Batcap : Конвенционална батерија, како што сите знаеме дека има позитивен и негативен терминал. Хемиската реакција во рамките создава проток на електрони, предизвикувајќи електронски уред (во овој случај засилувач) да работи. Кондензаторот за зацврстување е сличен на батеријата со тоа што складира полнење. Основната разлика е во тоа што не може да создаде електрони.

Параметри на производот

Слична стока