.

.

Силиконска заптивната смеса RTV - 2,8 мл цевка за стискање -black-

Силиконска заптивната смеса RTV - 2,8 мл цевка за стискање -black-

DEN 105.28

Пристапност
Залиха

100% RTV силиконот е не-слабиот заптивната смеса и може да се примени на вертикални или надземни површини без да тече или да тресе Едноделен, влага за лекување RTV (собна температура вулканизирачки) силикон што лечи на силна, силиконска гума која одржува долгорочна издржливост и флексибилност. Одличен отпор на временски услови, вклучувајќи озон, ултра-виолетова зрачење, услови на замрзнување и хемикалии во воздухот. Целосно излечен, има одлична адхезија на стакло, метал, порцелан, керамика, дрво, повеќето пластика и многу други непорни подлоги. дозволено според прописите на Управата за храна и лекови каде може да се вклучи инцидентен контакт со храна. Бројот на регулатива на ФДА е 175. ASI 502 е 100% RTV силикон кој е признат UL & NSF. ASI 502 е силикон со еден дел, со влага РТВ (собна температура вулканизирање) што лечи на силна, силиконска гума која одржува долгорочна издржливост и флексибилност. ASI 502 100% RTV силиконот е заптивната смеса и може да се примени на вертикални или надземни површини без да течат или да се караат. Бидејќи ASI 502 е 100% RTV силиконски заптивка, таа има одличен отпор на временски услови, вклучувајќи озон, ултра-виолетова зрачење, услови на замрзнување и хемикалии во воздухот.

Параметри на производот

Слична стока