.

.

3 сетови RC авион 3-сечила пропелер со заштедувачи на пропелери и еден адаптери за VolantexRC 761-11 761-12 761-13 P40 BF109 авион

3 сетови RC авион 3-сечила пропелер со заштедувачи на пропелери и еден адаптери за VolantexRC 761-11 761-12 761-13 P40 BF109 авион

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Резервен пропелер за авиони од далечински управувач од 15,7 инчи Пакетот вклучува : 3 парчиња резервни пропелери за замена на рамнината за RC авион, 3 парчиња заштеди на пропелери на авиони и 1 парчиња адаптери за авиони. Едноставна инсталација : Пропелерот е опремен со адаптер, кој е лесен за инсталирање и ракување. Одличен материјал : Пропелерот е изработен од висококвалитетни материјали. Работ и површината се мазни без закопчувања. Тој е без вкус, стабилен и не е лесен за кршење. Може да се зачува долго време. Резервен пропелер за авиони од далечински управувач од 15,7 инчи. Пакетот вклучува : 3 парчиња резервни пропелери за замена на рамнината за RC авион, 3 парчиња заштеди на пропелери на авиони и 1 парчиња адаптери за авиони. Едноставна инсталација : Пропелерот е опремен со адаптер, кој е лесен за инсталирање и ракување. Одличен материјал : Пропелерот е изработен од висококвалитетни материјали.

Параметри на производот

Слична стока