.

.

Оперитакс 4 парчиња Бришач Стругалка За Автомобили Прозорци За Домаќинство Стакло Гумен Прозорец Гумен Прозорец Алатка За Чистење На Прозорци Бришач За Стакло За ?

Оперитакс 4 парчиња Бришач Стругалка За Автомобили Прозорци За Домаќинство Стакло Гумен Прозорец Гумен Прозорец Алатка За Чистење На Прозорци

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ПОЧИСТА АЛАТКА за ЧИСТЕЊЕ мијалник Лесен за употреба и удобност за чување, само закачете го на ѕидот кога не е внатре АЛАТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ ПРОЗОРЦИ користи способност за чистење, правејќи ги вашите прозорци или огледало да изгледаат нови и чисти. АЛАТКА ЗА БРИШЕЊЕ ПРОЗОРЦИ гуменот за вода е изработен од врвен материјал, мала тежина и издржлив за употреба. Бришачот на ЗАДНОТО СТАКЛО користи Бришач За чистење прозорци Што Лесно се држи и ќе ви обезбеди одлични резултати за чистење. БРИШАЧОТ на ОГЛЕДАЛОТО на БРИШАЧОТ на ПРОЗОРЦИТЕ користи Бришач За чистење прозорци Што Лесно се држи, што ќе ви овозможи одлични резултати за чистење. ПОЧИСТА АЛАТКА за ЧИСТЕЊЕ мијалник Лесен за употреба и удобност за чување, само закачете го на ѕидот кога не е внатре. АЛАТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ ПРОЗОРЦИ користи способност за чистење, правејќи ги вашите прозорци или огледало да изгледаат нови и чисти. АЛАТКА ЗА БРИШЕЊЕ ПРОЗОРЦИ гуменот за вода е изработен од врвен материјал, мала тежина и издржлив за употреба. Бришачот на ЗАДНОТО СТАКЛО користи Бришач За чистење прозорци Што Лесно се држи и ќе ви обезбеди одлични резултати за чистење. БРИШАЧОТ на ОГЛЕДАЛОТО на БРИШАЧОТ на ПРОЗОРЦИТЕ користи Бришач За чистење прозорци Што Лесно се држи, што ќе ви овозможи одлични резултати за чистење. Пакет Листа 4 х Карактеристики На Стругалки За Вода-Ви Овозможуваат одличен начин за чистење, внесете поголема погодност во Алатката За Прозорец За Чистење на животот. - Боја : Светло Зелен Прибор За Чистење Стакло. - Во секоја гума за туширање има висечка дупка, можете да ја закачите на ѕидот кога не користите Бришач за Чистење Прозорци.

Параметри на производот

Слична стока