.

.

Freegene DVI без глава приклучок за приклучок за графички картички за откривање GPU монитор DVI-D емулатор 4K 60Hz, 3 пакет

Freegene DVI без глава приклучок за приклучок за графички картички за откривање GPU монитор DVI-D емулатор 4K 60Hz, 3 пакет

DEN 259.04

Пристапност
Залиха

Хардвер забрзан пристап до далечинска работна површина на високи резолуции, поддржува резолуции од 800x600 до 4 K (Freegene VGA Dummy Plug Максимален 1920x1080@60 Hz, DVI максимум 4096x2160@60 Hz, DP и Mini DP/Thunderbolt 2 Максимален 3840x2160@17 HZ); Приклучок и игра, поддржано со топла размена, не бара возачи, конфигурација или напојување - само поставете го и заборавете го ; Оперативен систем и софтверски агностички - работи со Windows, OSX, Linux и скоро за било што друго;. Се појавува како приказ на духови без глава во прозорецот за графички својства на ОС за лесна идентификација меѓу другите дисплеи ;. Отклучување на целосниот потенцијал на вашиот хардвер за графички картички, добар избор за стриминг на игра и VR, итн. Хардвер забрзан далечински пристап до работната површина на високи резолуции, поддржува резолуции од 800x600 до 4 K (Freegene VGA Dummy Plug Максимален 1920x1080@60 Hz, DVI Максимален 4096x2160@60 Hz, DP и Mini DP/Thunderbolt 2 Максимален 3840x2160@17 Hz) ;. Приклучок и игра, поддржано со топла размена, не бара возачи, конфигурација или напојување - само поставете го и заборавете го ;. Оперативен систем и софтверски агностички - работи со Windows, OSX, Linux и скоро за било што друго;. Се појавува како приказ на духови без глава во прозорецот за графички својства на ОС за лесна идентификација меѓу другите дисплеи ;. Отклучување на целосниот потенцијал на хардверот за графички картички, добар избор за стриминг на игра и VR, итн. Што прави екранот емулатор / приклучок за глупости? Поправа проблем што веројатно не го знаевте дека сте го имале - отклучувајќи го целиот потенцијал на хардверот за графички картички. Со симулирање на присуство на прикачен дисплеј, екранот на екранот ви овозможува да ги користите сите моќни и достапни резолуции заклучени во вашиот графички хардвер, кој инаку може да биде оневозможен кога нема достапен екран. Зошто ви треба емулатор DP/ Mini DP/ VGA/ DVI? DP/ Mini DP/ VGA/ DVI дисплеј емулатор е мал, низок начин на приклучок што работи како дисплеј со висока резолуција, го прави компјутерот да работи „без глава“ (без тастатура, глушец и монитор).

Параметри на производот

Слична стока