.

.

Палубата Карнивал 1984 година од Big Blind Media

Палубата Карнивал 1984 година од Big Blind Media

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Картички Сосема нов дизајн за опсегот на картички Карнивал. Карнивал 1984 година - Државата ве гледа. Францускиот уметник Сем Хејлс. Палубата Карнивал 1984 година користи густа, висока оценка и е сон за справување. Овие картички се едноставно славни!.

Параметри на производот

Слична стока