.

.

105мм суспензија на ограничени ленти за патување за патници за аксијални AX10 SCX10 Exo Wraith Jeti RC Crawner - црвена

105мм суспензија на ограничени ленти за патување за патници за аксијални AX10 SCX10 Exo Wraith Jeti RC Crawner - црвена

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Боја : црвена Растојание на центарот на дупката : 105мм;. Дијаметар на дупката : 3мм. За аксијален Axil Scx10 Exo Wraith Jeti RC Crawler. Растојание на центарот на дупката : 105мм;. Дијаметар на дупката : 3мм. За аксијален Axil Scx10 Exo Wraith Jeti RC Crawler. 105мм суспензија, ограничени ленти за патувања за патување, за аксијални AX10 SCX10 EXO WRAITH JETI RC CROWLER - ЦРВЕН.

Параметри на производот

Слична стока