.

.

Безбедност 1-то бебе на одборот на огледало за дете

Безбедност 1-то бебе на одборот на огледало за дете

DEN 175.68

Пристапност
Залиха

Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Им овозможува на родителите да го видат детето напред на задното седиште. Фрли зад ретровизорот за периоди на не-употреба. Подолу информациите се само за пакување. Безбедност 1-то бебе на одборот на Детско огледало на дете (прекинато од производителот). грижа за бебиња. Подолу информациите се само за пакување. Безбедност 1-то бебе на одборот на Детско огледало на дете (прекинато од производителот). грижа за бебиња.

Параметри на производот

Слична стока