.

.

Дигитален термометар Renslat 8 во 1 Дигитален дисплеј Висока точност PM2.5 PM10 PM1.0 TVOC HCHO детектор за квалитет на воздухот со термометар и хигрометар алдул

Дигитален термометар Renslat 8 во 1 Дигитален дисплеј Висока точност PM2.5 PM10 PM1.0 TVOC HCHO детектор за квалитет на воздухот со термометар

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Целосно контрола на квалитетот на воздухот - Достапно е за 8 видови на податоци, вклучувајќи PM20/PM10/HCHO/TVOC/AQI/Temp/Hum, за да се обезбеди здравјето на вашето семејство во сите домени. Сензор за висока чувствителност - Вграден во сензор за PM 2.5, електрохемиски сензор и TVOC сензор, има високо точно тестирање. Попрецизно е од општите модели на пазарот сега. Аларм за звук и боја - Дали евидентирајте и анализирано за тестирање во реално време, ниво на опасност со приказ на време. Ако се надмине стандардната, брзата боја на аларм и интерфејсот се смени, избегнувајќи потенцијален ризик!. Литиумска батерија со висок капацитет - може да се наполни преку USB кабел. Аларм со низок батерија. И ако нема работа во рок од два часа, машината автоматски ќе се затвори. Опсег на апликација : Дома (кујна, спална соба и сл.), Канцеларија, автомобил, патување, кампување и забава, итн. Тестирајте го квалитетот на воздухот во кое било време каде и да е далеку од штетно на PM2.5, TVOC, HCHO, Haze и така натаму. Целосно контрола на квалитетот на воздухот - Достапно е за 8 видови на податоци, вклучувајќи PM2.0/PM10/HCHO/TVOC/AQI/Temp/Hum, за да се обезбеди здравјето на вашето семејство во сите домени. Сензор за висока чувствителност - Вграден во сензор за PM 2.5, електрохемиски сензор и TVOC сензор, има високо точно тестирање. Попрецизно е од општите модели на пазарот сега. Аларм за звук и боја - Дали евидентирајте и анализирано за тестирање во реално време, ниво на опасност со приказ на време. Ако се надмине стандардната, брзата боја на аларм и интерфејсот се смени, избегнувајќи потенцијален ризик!. Литиумска батерија со висок капацитет - може да се наполни преку USB кабел. Аларм со низок батерија.

Параметри на производот

Слична стока