.

.

14 Парчиња Месинг Млазница За Заварување, Додаток За Пиштол За Заварување Миг, Вклучуваат 69715 Млазница 000067 Контакт Совет 169716 Адаптер За Заварување, Замена На Потроше

14 Парчиња Месинг Млазница За Заварување, Додаток За Пиштол За Заварување Миг, Вклучуваат 69715 Млазница 000067 Контакт Совет

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

ПРОИЗВОД : ова е збир на сосема нови вообичаени потрошни материјали за заварување,вклучете 2 парчиња Млазница 169715+2 парчиња Адаптер 169716 + 10 парчиња Контакт совет 000067 ПОГОДНО Е ДА СЕ БИДЕ ЗАМЕНА : оваа Месинг Комплети За Заварување млазници лесни за инсталирање,погодно е да се замени скршената. МАТЕРИЈАЛ : Додаток За Пиштол За Заварување изработен од висококвалитетен месинг и бакарен материјал со стабилни перформанси. ПОГОДЕН : Овие Делови За Контакт Со Млазницата Се Вклопуваат Во Милер. БЕЗБЕДНО : најистакната е млазницата за заварување. Го држи крајот на контактот внатре, што е побезбедно и поефикасно. ПРОИЗВОД : ова е збир на сосема нови вообичаени потрошни материјали за заварување,вклучете 2 парчиња Млазница 169715+2 парчиња Адаптер 169716 + 10 парчиња Контакт совет 000067. ПОГОДНО Е ДА СЕ БИДЕ ЗАМЕНА : оваа Месинг Комплети За Заварување млазници лесни за инсталирање,погодно е да се замени скршената. МАТЕРИЈАЛ : Додаток За Пиштол За Заварување изработен од висококвалитетен месинг и бакарен материјал со стабилни перформанси. ПОГОДЕН : Овие Делови За Контакт Со Млазницата Се Вклопуваат Во Милер.

Параметри на производот

Слична стока