.

.

ДОИТОЛ Кутија Мијалник Послужавник Пластична Послужавник Керамички Сапун Сад Сапун Сапун За Туширање Фиока За Одвод Пластична Фиока За Сапун Кутија За Сапун Дозе?

ДОИТОЛ Кутија Мијалник Послужавник Пластична Послужавник Керамички Сапун Сад Сапун Сапун За Туширање Фиока За Одвод Пластична

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Сапун Сад Со Дренажа : Бања Сапун Држач Кутија Сапун Сад Мозоци, Лесен за употреба и чистење, чувајте го сапунот чист и сув Држач за Сапун за бања : Држач За Сапун За Сапун За Бања Со Одвод За Сапун За Бања и. Кутија За Сапун од роза : Го одржува сапунот сув за да не го трошите. Држач за сапун : Уникатен Држач за Сапун За Бања, убав помошник за туширање и за дома и за хотел. Решетка за сапуница : убав помошник за туширање и за дома и за хотел. Сапун Сад Со Дренажа : Бања Сапун Држач Кутија Сапун Сад Мозоци, Лесен за употреба и чистење, чувајте го сапунот чист и сув. Држач за Сапун за бања : Држач За Сапун За Сапун За Бања Со Одвод За Сапун За Бања и. Кутија За Сапун од роза : Го одржува сапунот сув за да не го трошите. Држач за сапун : Уникатен Држач за Сапун За Бања, убав помошник за туширање и за дома и за хотел. Решетка за сапуница : убав помошник за туширање и за дома и за хотел. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Куќиштето За Сапун-Големина : Околу 13,2 х 9,5 х 4,5 см керамичка плоча за сапуница. - Материјал : пп пластични сапун фиока.

Параметри на производот

Слична стока