.

.

Куќа градина тој што ме зајакнува Фил. 4:13 Burlwood Finish Jewelry Music Box игра неверојатна благодат

Куќа градина тој што ме зајакнува Фил. 4:13 Burlwood Finish Jewelry Music Box игра неверојатна благодат

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Прекрасен италијански инспириран дизајн Burlwood Finish Photo Frame Lid - можете да ја замените сликата со лична фотографија од 4x6 инчи Гледајте го музичкиот механизам свирете низ стаклото од внатрешноста на кутијата. 4 x 4 инчи во шуплината за да се држи накит и да се чува со црна кадифена обвивка. Игра мелодија за песна Неверојатна Грејс. Димензии : 8 x 6 x 2,5 инчи. Прекрасен италијански инспириран дизајн Burlwood Finish Photo Frame Lid - можете да ја замените сликата со лична фотографија од 4x6 инчи. Гледајте го музичкиот механизам свирете низ стаклото од внатрешноста на кутијата. 4 x 4 инчи во шуплината за да се држи накит и да се чува со црна кадифена обвивка. Игра мелодија за песна Неверојатна Грејс. Димензии : 8 x 6 x 2,5 инчи. Оваа прекрасна музичка кутија за накит има прекрасен италијански дизајн инспириран стил Бурлвуд финиш. Игра висококвалитетен музички механизам Sankyo што може да се види во внатрешноста на кутијата преку заштитно стакло.

Параметри на производот

Слична стока