.

.

F&W Media David & Charles DC-32085 Layer Cake, Jelly Roll и Charm јоргани книги, 128 страници

F&W Media David & Charles DC-32085 Layer Cake, Jelly Roll и Charm јоргани книги, 128 страници

DEN 405.44

Пристапност
Залиха

Оваа книга нуди паметни техники за користење на снопови за ткаени ткаенини со седумнаесет проекти Soft Cover, 128 страници. Направено во САД. Димензија на производот : 0,4 "L x 8. Оваа книга нуди паметни техники за користење на снопови за ткаени ткаенини со седумнаесет проекти. Soft Cover, 128 страници. Направени во САД. Димензија на производот : 0,4" L x 8. Ѓли ролни и јоргани за шарм. Оваа книга нуди паметни техники за користење на снопови за ткаени ткаенини со седумнаесет проекти од скут до јоргани со целосна големина, направени од единечен желе Рол; слој торта или пакувања со шарм. Автори : Пам и Ники Линта. Soft Cover : 128 страници. Направено во САД.

Параметри на производот

Слична стока