.

.

Sony BCT-D64L Дигитален формат Бетакам 64 минути лента

Sony BCT-D64L Дигитален формат Бетакам 64 минути лента

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Специјално развиени ултра фини честички за поголема густина на снимање и пониски стапки на грешка Посилен затегнат базен филм за компатибилност на патеката, сигурно уредување и долгорочно складирање. Подобрено хипер молекуларно врзивно средство. Полимеризиран лубрикант за ниска облека за глава и оптимален контакт со лента/глава. Случајот со меѓусебно блокирање на двојно ребра користи пластика со големо влијание ABS за максимална издржливост и анти -статички капак, минимизирање на привлечноста на нечистотијата и прашината. Sony 64 мин копа. Број на делот за празна лента BETACAM BCTD64 L компатибилен со : .

Параметри на производот

Слична стока