.

.

корпа За отпадоци Корпа За Отпадоци Со Цврста Боја Креативна Корпа За Отпадоци Без Покривка Со Голема Големина Едноставна Двослојна Корпа За Отпадна Хартија за До?

корпа За отпадоци Корпа За Отпадоци Со Цврста Боја Креативна Корпа За Отпадоци Без Покривка Со Голема Големина Едноставна Двослојна Корпа

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Големината и стилот на ова може да работи во други простории низ вашиот дом Големина : 24*26*31СМ, големина погодна за поставување во кој било агол од просторијата, мала и компактна, не зафаќа простор и е погодна за складирање; Тежина : 1000гр;. Материјал : Изработен од пластична пп, во исто време, тој е потрајни и полесни од традиционалните пластични канти за отпадоци;. Дизајн на моделирање : минимализмот изгледа поудобно и може да биде добро интегриран во канцелариско кафе, студирање и други места;. Издржлив и лесен за чистење : корпата за отпадоци е издржлива и лесно се брише со влажна крпа. Идеален за празнење ѓубре и рециклирање во поголеми канти или контејнери.Вклучен пакет : 1 Х канта За Ѓубре спецификација : Материјал : 100% пп материјал, Изглед : минималистички стил, Големина : 24*26*31СМ, Тежина : 1000гр.Идеален за употреба во домот како корпа за отпадоци од кујна или бања и за рециклирање и за ѓубре.

Параметри на производот

Material:
100% PP material,
Appearance:
minimalist style,
Size:
24*26*31CM,
Weight:
1000g.
Ideal to use in the home as a kitchen or bathroom wastebasket for both recycling and garbage. :
Слична стока